01 mei 2024

Meld je aan voor de webinarreeks ‘Ready, set, arts!’

De LAD en De Jonge Specialist organiseren dit voorjaar de webinarreeks ‘Ready, set, arts’, speciaal bedoeld om jou op weg te helpen bij de start van je artsenloopbaan. Op maandagavond 13 mei, woensdagavond 5 juni en maandagavond 24 juni kun je workshops volgen en speeddaten met artsen van verschillende specialismen. We hebben nu een speciale kortingsactie: de eerstvolgende 50 leden die zich aanmelden, krijgen hun ticket nu voor slechts 5 euro per avond; als je alle drie de avonden komt, betaal je slechts een tientje.

Vervolgopleiding kiezen

Tijdens de eerste twee webinars verzorgen tal van artsen en relevante organisaties interessante workshops. Zo staat de eerste avond (13 mei) in het teken van een vervolgopleiding kiezen: hoe bepaal je welk specialisme bij jou past? Ga je binnen de ziekenhuismuren werken of juist daarbuiten? Welke mogelijkheden zijn er? Je kunt onder andere workshops volgen over het werken in een ziekenhuis, de huisartsen- en ouderenzorg, ggz en sociale geneeskunde. En ben je nieuwsgierig hoe je die felbegeerde opleidingsplek in het ziekenhuis krijgt, of promoveren iets voor jou is en wat je aan een traineeship hebt? Ook daarover organiseren we workshops.

Loopbaan

De tweede avond (5 juni) staat in het teken van je loopbaan(ontwikkeling). Je kunt onder andere workshops volgen over effectief solliciteren, sprankelend spreken, fouten maken en het draaien van je eerste (nacht)dienst. Je krijgt praktische tips waar je je hele loopbaan wat aan hebt.

Speeddaten

Tijdens de derde avond (24 juni) kun je speeddaten met maar liefst drie artsen naar keuze uit een groot aantal specialismen. Ben jij benieuwd hoe een dag van een kinderarts, chirurg, arts voor verstandelijk gehandicapten, vertrouwensarts of specialist ouderengeneeskunde er uitziet? Meld je dan aan voor de speeddates!

Ticketprijzen

De webinars vinden alle drie plaats van 19.30 tot 21.15 uur. Tijdens de eerste twee avonden kun je twee workshops naar keuze volgen. Ben jij er snel bij en koop jij als een van de eerste 50 volgende leden een ticket? Dan krijg je die bijna cadeau! Als je lid bent van De Geneeskundestudent betaal jij namelijk nog maar 5 euro per avond (i.p.v. 15 euro) en voor drie avonden betaal je slechts een tientje (in plaats van 30 euro). Voor niet-leden bedragen de ticketprijzen 7,50 per avond en 20 euro voor alle drie de avonden.

De webinars worden georganiseerd door DJS en de LAD en onder andere mogelijk gemaakt door de KNMG, BKV, DoctorConnect, SOON, Locum Consult, Start als arts, Corparis en Next Level Dokter.

Aanmelden