20 september 2024

Kom 23 oktober naar de Next Level Dokter Collegetour – live of online!

Vraag jij je af wat jouw next step is na je studie geneeskunde? Wil je weten hoe het écht is om als arts buiten het ziekenhuis te werken? Ontdek het tijdens de tweede Next Level Dokter Collegetour in Groningen, gepresenteerd door KoffieCo en De Geneeskundestudent. Stel je vragen aan een aios infectieziektebestrijding, aios huisartsgeneeskunde en aios verslavingsgeneeskunde en krijg een uniek inkijkje op het werk van artsen midden in de samenleving.

Ben je benieuwd naar wat dokters buiten het ziekenhuis typeert, hoe zij hun keuzes maken, en welke stigma’s nu waar zijn of niet? Kom dan live of online naar de Next Level Dokter Collegetour op 23 oktober van 19.00 tot 20.15 uur in het UMC Groningen (gratis maaltijd vanaf 18.00 uur).

De eerste Collegetour was een groot succes! Mis deze tweede kans niet en meld je vandaag nog gratis aan via onderstaande button.

Next Level Dokter is een maatschappelijk initiatief en here to help tijdens je ontdekkingsreis naar artsenberoepen midden in de samenleving. We inspireren en helpen je bij het vinden van een artsenberoep dat echt bij je past. En wellicht is dat een beroep buiten de ziekenhuismuren, midden in de samenleving.

Als next level dokter ben je voortdurend in beweging, met een gevarieerd takenpakket en volop afwisseling. Wil je alvast wat meer weten? Kijk dan op nextleveldokter.nl.

Aanmelden Collegetour NLD